Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

La Junta Local de Seguretat Ciutadana analitza i coordina els efectius policials per a la campanya d'estiu a Palma

14 de maig de 2018

Des del mes de març, la Policia Local disposa d'un reforç diari de 120 agents per a atendre la seguretat a zones turístiques

El mes de juny es posarà en marxa l'operatiu d'estiu del Cos Nacional de Policia, que es perllongarà fins dia 15 d'octubre

El batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat la "bona coordinació institucional" en matèria de seguretat ciutadana

Palma, 14 de maig de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, i la delegada del Govern a les Illes Balears, Maria Salom, han presidit avui la sessió ordinària de la Junta Local de Seguretat Ciutadana, celebrada a Cort aquest matí. Entre els temes més importants que s'han abordat hi havia el dispositiu d'estiu de la Policia Local i del Cos Nacional de Policia.

La Policia Local de Palma posà en marxa el seu operatiu el març passat, amb un reforç diari de 120 agents, 28 més que l'any passat. En aquest sentit, el batle ha manifestat la seva satisfacció perquè "enguany tindrem més agents de la Policia Local que mai vetlant per la seguretat a les zones turístiques de Palma", alhora que ha reiterat que "serem implacables en la lluita contra el turisme de gatera". Així, "l'objectiu d'enguany és incrementar el control contra la pràctica del botellot i superar de llarg les 2.000 sancions", ha indicat la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, present també a la trobada.

Per la seva banda, el Cos Nacional de Policia activarà el seu a partir de juny fins dia 15 d'octubre "amb més presència policial que mai", ha dit la delegada del Govern a les Illes Balears, a l'espera que es presenti l'operatiu global a Madrid.

A la trobada d'avui també hi han assistit la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, el director general d'Emergències, Pere Perelló, l'assessor tècnic de Seguretat de la Delegació de Govern, Rogelio Araujo, el cap de la Policia Local, Josep Palouzié, el cap superior del Cos Nacional de Policia a les Illes Balears, Antonio Jarabo, i el cap de Seguretat Ciutadana del CNP, José Antonio Puebla.

La consellera Cladera ha assenyalat també com un dels temes abordats a la trobada la reassignació de serveis del SEIB 112 per a poder disposar de més efectius en la coordinació d'emergències a Palma. Una comissió específica començarà a feina en aquest tema a partir de la setmana que ve.

A la seva intervenció, el batle de Palma, Antoni Noguera, ha destacat la "bona coordinació institucional" en matèria de seguretat ciutadana alhora que ha agraït als representants del Cos Nacional de Policia les darreres intervencions contra el tràfic de drogues al nostre municipi. Per la seva banda, la delegada del Govern, Maria Salom, ha insistit a dir que "la seguretat està per damunt tot".

Data darrera modificació: 15 de maig de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226