Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

PalmaActiva apropa els seus serveis a la Plataforma de la Immigració

14 de maig de 2018

Palma, 14 de maig de 2017.- Personal tècnic de PalmaActiva ha fet una xerrada a membres de la Plataforma de la Immigració per a explicar-los els serveis que ofereix l'Agència de Desenvolupament Local. Així, la trentena de persones que han assistit a la reunió han pogut conèixer els serveis que ofereix PalmaActiva en matèria d'ocupació, formació i promoció econòmica.

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, "des de l'equip de govern pensam que els serveis que ofereix PalmaActiva poden ser molt útils a molts ciutadans, per això intentam donar a conèixer els nostres serveis al major nombre de gent possible".

Data darrera modificació: 15 de maig de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Projectes cofinançats per Fons Europeus Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226