Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Can Balaguer celebra el Dia Internacional dels Museus

14 de maig de 2018

Música, titelles, conferències i visites guiades centraran el programa, que comença demà i es perllongarà durant tres dies, fins al 18

Demà l'orgue de Can Balaguer serà el protagonista d'una conferència que acabarà amb una demostració en directe

Palma, 14 de maig de 2018.- Can Balaguer, que depèn de l'Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, commemora el Dia Internacional dels Museus, que se celebra el 18 de maig, amb una sèrie d'activitats per a acostar a la ciutadania l'edifici i les seves col·leccions. Música, titelles, conferències i visites guiades centraran el programa, que comença demà i es perllongarà durant tres dies, fins al 18.

La sala de música de Can Balaguer acollirà demà la conferència "L'orgue de Can Balaguer, l'orgue civil més gran de les Balears", que impartirà el mestre orguener Albert Blancafort. Blancafort ha signat orgues com el de la basílica de Montserrat, la Sagrada Família o l'auditori de Tenerife. En acabar la xerrada es farà una demostració dels diferents tipus de so i dels registres especials de l'instrument a càrrec de l'organista Juan de la Rubia, titular de la Sagrada Família de Barcelona.

Els dies 17 i 18 s'han programat dos espectacles inclosos dins el 20è Festival Internacional Teatre de Teresetes. Es tracta de Luminic/Variation II, de Besllum & zYp, dia 17, i Ghost, la Mercè, de Biosca/Kuchinow/Subirana, dia 18. Ambdues activitats són gratuïtes.

Finalment, dia 18 hi haurà una doble visita guiada que recorrerà l'exposició "La casa possible". La mostra presenta diferents espais característics de la part pública d'una casa senyorial de Palma, conjuntament amb altres directament relacionats amb el músic Josep Balaguer.

Data darrera modificació: 15 de maig de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226