Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'òpera surt al carrer

11 de maig de 2018

La plaça de Cort ha acollit avui la primera de les dues actuacions previstes a Palma amb motiu dels European Opera Days 2018, unes jornades que se celebren cada any durant el mes de maig i que cerquen celebrar l'òpera com a forma d'art i com a identitat de la cultura europea. Les diferents propostes divulgatives se celebren a llocs poc convencionals per a mostrar com l'òpera segueix viva i democratitzar-la. Demà es repetirà l'actuació, que compta amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, a la plaça del Coll d'en Rabassa.

Els protagonistes del concert d'avui i demà són dos grups de joves cantants: Per una banda el duet del tenor Gabriel Mas i la soprano Maria del Mar Vives, i, per altra, el tenor Joan Gabriel Riera i la soprano Celia Cuéllar. A més, demà es durà a terme la gala lírica per a commemorar el centenari de Bernstein. Serà a les 20.00 hores, a l'església del monestir de la Concepció. El concert inclourà diferents passatges de dues de les obres emblemàtiques del compositor: West Side Story i Candide. Els intèrprets seran Sandra Ferró, Joanna Thomé i Antonio Aragón. Aniran acompanyats de Juan Carlos Cornelles i el Duet Blanco-Cortès al piano, i de l'Orfeó l'Harpa d'Inca, dirigit per Marga Aguiló.

Data darrera modificació: 14 de maig de 2018

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Projectes cofinançats per Fons Europeus Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226