Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Èxit de participació a la I Fira Som Llevant de Palma, organitzada per la Xarxa Socioeducativa Llevant

11 de maig de 2018

Mercè Borràs: "Aquesta fira és un exemple de treball comunitari en xarxa i de l'aposta per la prevenció"

Durant tot el matí s'han organitzat prop de 30 activitats al parc i al museu com perruqueria, contacontes, taller de piano, nutrició i moltes altres

Palma, 11 de maig.- El parc Krekovic i el Museu Krecovic han acollit avui dematí una trentena d'activitats diverses en la I Fira Som Llevant de Palma, organitzada per la Xarxa Socioeducativa Llevant Sud. Durant tot el matí, tant al parc com a l'interior del Museu, s'han succeït tallers de maquillatge i ungles, perruqueria, malabars de circ i slike line, joc de drets humans, pintacares, coques i tiquets SPA, animació curtmetratge, taller de piano tecnològic, taller de nutrició i moltes més activitats organitzades per diferents col·lectius de Nou Llevant.

La Fira té l'objectiu de donar a conèixer les actuacions que desenvolupa cada entitat, servei i centre educatiu. Cada entitat ha exposat a la seva paradeta informació i activitats diverses adreçades a la població infantil i juvenil.

La regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs; la regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, i l'assessor del Districte Llevant, Daniel Oliveira, hi han fet una visita i han conegut de primera mà les activitats de la Fira. Borràs ha aprofitat per a agrair la feina que fa la Xarxa a Nou Llevant. "Aquesta Fira és un bon aparador per a veure el resultat del treball en xarxa i de l'aposta pel treball comunitari. Demostra que fent pinya entre entitats, escoles i associacions hi guanya el barri", ha dit.

La Xarxa Socioeducativa Llevant Sud aglutina diferents serveis municipals, com el Centre Municipal de Serveis Socials Llevant Sud, de la Regidoria de Benestar i Drets Socials, el Servei de Dinamització Jove Dinamo, de la Regidoria de Joventut, i el programa "Escoles Obertes", de la Regidoria d'Educació. Al marge d'aquests serveis municipals està integrada per: Associació Ajuda en Acció, Càritas, CEIP Joan Miró, CEIP Camilo José Cela, Centre Fundació Rafa Nadal, Fundació Patronat Obrer de Sant Josep, IES Antoni Maura, IES Francesc de Borja Moll, IES Aurora Picornell, Museu Krekovic. Han col·laborat en l'organització de la Fira l'AV La Llevantina i ESDIB.

Les activitats de la Fira continuaran demà :

  • D'11 a 12.30 hores. Cercavila teatral pel barri, "Krekovic camina"; sortida del carrer d'Amer, 46.
  • De 12.30 a 13.30 hores. Històries del barri al CEIP Joan Miró
  • A partir de les 14 hores. Torrada popular i festa al parc Krekovic.

Data darrera modificació: 14 de maig de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226