Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Més de cent alumnes de primària i secundària recullen a la sala de plens els permisos per a vendre els seus productes al mercat ICAPE

16 d'abril de 2018

Noguera: "Els valors que des d'ICAPE s'estan plantejant són els valors perquè l'economia millori la societat, el medi ambient i el territori"

La plaça Major serà l'escenari del mercat ICAPE el proper 16 de maig, que reunirà uns 900 escolars distribuïts en 40 paradetes

Palma, 16 d'abril.- El batle de Palma, Antoni Noguera, juntament amb la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín; la directora general de l'Àrea, Griselda Sesé; la gerent de l'IDI, Núria Hinojosa, i la directora general de Formació Professional del Govern, Maria Francisca Alorda Villarrubias, han lliurat avui a la sala de plens de l'Ajuntament de Palma un total de 39 permisos a un centenar d'alumnes de primària i secundària que permetran a uns 900 alumnes participar el proper 16 de maig en el mercat ICAPE de Palma.

Noguera ha agraït la feina del Govern, de la Regidoria i dels mestres i ha demanat als alumnes conservar els valors de treball en equip, solidaritat, cooperativisme, factor humà i responsabilitat social a l'hora de plantejar iniciatives emprenedores. "Sabem d'iniciatives econòmiques que han fet malbé la nostra illa i els valors que des d'ICAPE s'estan plantejant són els valors perquè l'economia millori la societat, millori el medi ambient, el territori i tingui un factor humà amb les persones", ha dit. "No oblideu mai aquesta forma d'entendre l'economia perquè és la forma d'entendre l'economia del present i del futur", els ha dit el batle.

Des de l'IDI, Hinojosa ha recordat que aquest programa ha crescut enguany un 29% i que es realitzarà un mercat a Palma i un altre a Inca. "És un programa que ja fa sis anys que es fa i que du molts de mesos de feina prèvia; acosta a les aules el món de l'empresa; durant mesos els alumnes han fet un logo, han constituït una junta directiva, saben el que és un CIF", ha detallat.

El programa ICAPE és un programa del Govern que vol impulsar les capacitats emprenedores dels alumnes a través de la creació d'una cooperativa, en el cas d'educació primària, o d'una ONG, en el cas d'educació secundària. ICAPE és un programa impulsat de manera conjunta per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través de l'IDI, i la Conselleria d'Educació i Universitat.

Data darrera modificació: 17 d'abril de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226