Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Sant Jordi arriba a les biblioteques municipals

16 d'abril de 2018

L'Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística ha elaborat un programa amb 38 activitats per a celebrar Sant Jordi

El programa, que comença demà i es perllongarà fins al 28 d'abril, inclou contacontes, xerrades i música, entre d'altres

Palma, 16 d'abril de 2018.- L'Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística ha preparat un programa complet que comença demà 17 i es perllongarà fins al 28 d'abril per a celebrar el Dia del Llibre. En total, el calendari d'activitats inclou 38 propostes diferents, amb xerrades, presentacions de llibres, contacontes, tallers i música per a commemorar el 23 d'abril a les Biblioteques Municipals.

Per al Dia del Llibre s'han programat dues activitats. D'una banda, sis hores de lectura continuada al vestíbul de Cort, que enguany recordarà Josep Maria Llompart en el 25 aniversari de la seva mort. Començarà a les 9 i acabarà a les 15 hores. De l'altra, un cercavila amb Los Burruños partirà dia 23 a les 10.00 hores de la plaça de Cort i anirà fins a la plaça d'Espanya amb l'objectiu de dinamitzar la jornada.

Programa

El programa inclou activitats com les següents:

  • 17 d'abril a les 19.30 hores. La Biblioteca Joan Alcover acull la xerrada "El món editorial", on Illa Edicions parlarà de la recerca i selecció d'obres i autors, dels processos d'edició i de les noves tecnologies.
  • 19 d'abril a les 19 hores. Presentació del còmic Margalida Jofre. La dona que va rompre barreres. A la Biblioteca Joan Alcover.
  • 19 d'abril a les 19.30 hores. "Miquel Sbert... una vida de llibres". Xerrada amb l'autor a la Biblioteca de Sant Jordi.
  • 20 d'abril a les 19 hores. "Manuel de Pedrolo i la novel·la negra". Conferència a la Biblioteca Ramon Llull sobre l'autor a càrrec de la professora de la Universitat de Barcelona i comissària de l'Any Pedrolo, Anna Villalonga.
  • 25 d'abril a les 19 hores. La Biblioteca de Cort acollirà la presentació del llibre El Terreno: la seva història a través de les imatges, a càrrec del seu autor, Xavier Terrassa.
  • 26 d'abril a les 19 hores. Presentació del llibre Espiritistes i lliurepensadores. Dones pioneres en la lluita pels drets civils, de la doctora en Història Contemporània Dolors Marín. A la Biblioteca Joan Alcover.
Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 17 d'abril de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Projectes cofinançats per Fons Europeus Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226