Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Palma presenta a Madrid el seu millor tast

16 d'abril de 2018

Els xefs Andreu Genestra i Adrián Quetglas han estat els encarregats d'elaborar un menú que reflecteix el gust de la gastronomia de la capital balear i la qualitat dels seus productes

Palma, 13 d'abril de 2018.- El 2018 és l'any de la gastronomia a Palma. La capital balear s'ha presentat a Madrid com una destinació cosmopolita i gastronòmica en un acte protagonitzat pels cuiners amb estrella Michelin Adrián Quetglas i Andreu Genestra, que ha tingut lloc al restaurant Arado del Meliá Madrid Serrano.

La presentació de Palma ha comptat amb la presència de la regidora de Turisme, Joana Adrover, i del gerent de la Fundació Turisme Palma 365, Pedro Homar. Adrover ha ressaltat que l'oferta gastronòmica de Palma ha apostat per la qualitat els darrers temps: "El nombre de restaurants d'alta cuina ha crescut darrerament a la ciutat, de manera que a Palma hi ha dos restaurants oberts amb estrella Michelin i dos xefs amb estrella tenen, al seu torn, restaurant a Palma". Per la seva banda, Homar ha destacat que "Palma és una ciutat gastronòmica que atreu el turista cosmopolita que cerca viure una experiència de qualitat en la seva escapada urbana. La gastronomia és un imprescindible de la ciutat". A la trobada hi han assistit 22 destacats mitjans de comunicació del mercat nacional.

L'esdeveniment ha estat una invitació a descobrir el gust de la gastronomia palmesana, una cuina basada en ingredients locals de qualitat i receptes de gran riquesa i patrimoni cultural, reinterpretades en els darrers temps per xefs de reconegut prestigi internacional que han sabut adaptar-les per a realçar-ne el gust.

Així, per a l'ocasió Quetglas i Genestra han elaborat un menú que ha permès als assistents tastar el gust de Palma amb ingredients de mar, muntanya i hort.

Data darrera modificació: 16 d'abril de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226