Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Col·loquis i una fira amb entitats a la plaça Major per a celebrar dijous el Dia Mundial de la Persona Consumidora

12 de març de 2018

Les entitats La Defensa, Nuredduna, UNAE i Consubal, l'OMIC i la Conselleria de Sanitat i Consum difondran la feina de defensa dels drets de la persona consumidora

Palma, 12 de març.- La plaça Major serà aquest dijous dia 15 de març l'escenari de la fira amb diferents entitats per a celebrar el Dia Mundial de la Persona Consumidora. Així, la ciutadania podrà trobar informació sobre la feina de defensa dels drets de les persones consumidores de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC) de l'Ajuntament, així com informació d'entitats especialitzades com Nuredduna, La Defensa, UNAE o Consubal.

Enguany, a més de les casetes informatives, l'Àrea de Sanitat i Consum ha organitzat diferents xerrades informatives que tindran lloc al llarg del dia al Centre Social Flassaders. Les xerrades informatives començaran a les 11.00 hores amb la conferència "Consumidors i subministrament elèctric" a càrrec de La Defensa; a les 12.00 hores Consubal oferirà la xerrada "Compres: canvis , devolucions i garanties" i a les 17.00 hores la directora general de Fires, Mercats i Ciutadania, Griselda Sesé, parlarà de "Despeses hipotecàries".

A més, enguany, des de l'Àrea s'han posat en marxa cursos gratuïts adreçats a alumnes de batxillerat i a la ciutadania en general per a difondre la noció de consumidor i usuari i treballar conceptes com les compres de productes, la publicitat, els pressuposts, els tiquets/factures, devolucions, canvis i garanties en línia, amb l'objectiu de formar consumidors i consumidores crítiques.

Les inscripcions als cursos ja estan obertes al web municipal www.palma.cat i a través de la plataforma Palma Educa.

Data darrera modificació: 13 de març de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226