Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Les persones amb grau de dependència I podran dur a terme sessions de promoció de l'autonomia personal de forma gratuïta

7 de desembre de 2017

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament signen un conveni dotat amb 20.601 euros que permet que els beneficiaris de Palma disposin de 960 sessions de diferents serveis

Mercè Borràs: "Aquest acord permetrà potenciar els centres municipals de l'autonomia personal"

Palma, 7 de desembre.- La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Àrea de Benestar i Drets Socials de l'Ajuntament de Palma han signat un conveni que permetrà que les persones amb grau I de dependència reconegut per la CAIB i residents de Palma disposin de diferents tipus de serveis de promoció de l'autonomia personal de forma gratuïta.

Així, l'acord entre ambdues institucions estipula que la Conselleria aportarà entre 2017 i 2018 un import màxim de 20.601 euros, que permetrà que l'Ajuntament de Palma posi a disposició dels beneficiaris d'aquest servei un total de 960 sessions de promoció de l'autonomia personal.

Per a la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, es tracta d'un acord important ja que "permetrà potenciar els centres municipals d'autonomia personal".

El conveni estipula que els treballadors o treballadores socials determinaran les hores per a aquesta prestació que corresponen a cada beneficiari. Així, s'estipula que el servei donarà cobertura amb un mínim de 12 hores mensuals d'atenció o el seu equivalent en sessions per a tots els serveis. El nombre màxim d'usuaris per grup serà de 15 persones.

El conveni estipula que es desenvolupin tres tipus de serveis:
1. Serveis d'estimulació cognitiva (tractament per a mantenir i/o millorar el funcionament d'alguna de les capacitats cognitives com raonament, memòria, atenció, concentració, llenguatge i similars).
2. Servei de promoció, manteniment i recuperació de l'autonomia funcional (intervencions orientades a mantenir/millorar la capacitat per a realitzar activitats de la vida diària).
3. Servei d'habilitats socials i relacionals (actuacions encaminades a prestar suports per a millorar les possibilitats de mantenir-se en l'entorn familiar i social).

Data darrera modificació: 11 de desembre de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226