Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Les persones amb grau de dependència I podran dur a terme sessions de promoció de l'autonomia personal de forma gratuïta

7 de desembre de 2017

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Ajuntament signen un conveni dotat amb 20.601 euros que permet que els beneficiaris de Palma disposin de 960 sessions de diferents serveis

Mercè Borràs: "Aquest acord permetrà potenciar els centres municipals de l'autonomia personal"

Palma, 7 de desembre.- La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i l'Àrea de Benestar i Drets Socials de l'Ajuntament de Palma han signat un conveni que permetrà que les persones amb grau I de dependència reconegut per la CAIB i residents de Palma disposin de diferents tipus de serveis de promoció de l'autonomia personal de forma gratuïta.

Així, l'acord entre ambdues institucions estipula que la Conselleria aportarà entre 2017 i 2018 un import màxim de 20.601 euros, que permetrà que l'Ajuntament de Palma posi a disposició dels beneficiaris d'aquest servei un total de 960 sessions de promoció de l'autonomia personal.

Per a la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, es tracta d'un acord important ja que "permetrà potenciar els centres municipals d'autonomia personal".

El conveni estipula que els treballadors o treballadores socials determinaran les hores per a aquesta prestació que corresponen a cada beneficiari. Així, s'estipula que el servei donarà cobertura amb un mínim de 12 hores mensuals d'atenció o el seu equivalent en sessions per a tots els serveis. El nombre màxim d'usuaris per grup serà de 15 persones.

El conveni estipula que es desenvolupin tres tipus de serveis:
1. Serveis d'estimulació cognitiva (tractament per a mantenir i/o millorar el funcionament d'alguna de les capacitats cognitives com raonament, memòria, atenció, concentració, llenguatge i similars).
2. Servei de promoció, manteniment i recuperació de l'autonomia funcional (intervencions orientades a mantenir/millorar la capacitat per a realitzar activitats de la vida diària).
3. Servei d'habilitats socials i relacionals (actuacions encaminades a prestar suports per a millorar les possibilitats de mantenir-se en l'entorn familiar i social).

Data darrera modificació: 11 de desembre de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226