Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El Consell Social debatrà dimecres sobre els Pressuposts Participatius

14 de novembre de 2017

La sala de plens acollirà demà a les 19.00 hores l'avaluació final i es donarà compte de les reunions amb els consells territorials de districte on s'han reformulat alguns projectes

Palma, 13 de novembre.- La sala de plens acollirà dimecres horabaixa el Consell social de la Ciutat en el qual es farà una avaluació final dels Pressuposts Participatius 2017-2018 per tal d'introduir millores de cara a la propera edició.

El Consell Social donarà compte de les reunions dels consells territorials de districte on s'han reformulat i debatut les propostes de diverses entinats per tal d'ajustar-se al pressupost existent per a cada districte i s'explicaran quines seran les propostes que s'elevaran a ple.

  • Districte Centre: hort i jardí urbà al barri de la Calatrava amb una dotació pressupostària de 63.913 euros.
  • Districte Ponent: horts urbans a Son Flor (60.000 euros) i gimnàs per a joves a Son Roca (15.000 euros). El Consell de Districte aprovà proposar la realització d'aquestes dues propostes i la construcció d'un camp de futbol 7 al camp municipal de Son Flor amb una dotació de 121.651 euros.
  • Districte Nord: es proposarà realitzar les instal·lacions i jocs al Casal de Barri de Son Espanyol amb una dotació de 45.411 euros i, tal i com acordà el Consell de Districte, el projecte constructiu de voravies a les carreteres d'Establiments (76.000 euros), la redacció d'un projecte d'ampliació del carrer Sant Agustí, urbanització i dotació de Serveis a Son Sardina (24.000 euros) i millores als parcs infantils i al camí de Passatemps de Son Sardina, amb una dotació de 40.000 euros.
  • Districte Llevant: "El viver del poble" (Cases de Son Ametler), amb 45.981 euros, connexió wifi a Son Cladera amb una dotació de 1.200 euros, un espai jove a Son Cladera (97.300 euros), millora de les zones esportives de Son Cladera (17.981 euros), casal de barri amb biblioteca Pere Garau (65.981 euros) i Espai Llompart (24.000 euros).
  • Districte Pla de Sant Jordi i Platja de Palma: el Consell Territorial de Districte acordà amb l'Associació de Veïns del Pil·larí reconvertir la seva proposta en una primera fase que consistirà en el replanteig del solar i redacció del projecte tècnic, ja que tota la proposta era inviable amb el pressupost disponible.

Cal recordar que la participació a l'edició d'enguany dels Pressuposts Participatius va créixer en un 21% i votaren un total de 1.440 persones, que varen emetre 3.137 vots.

Pel que fa a les propostes d'àmbit de ciutat el més votat va ser el projecte "Passeig bulevard i carril bici parc de sa Riera-Plaça Barcelona c/Salvador Dalí", de l'AV Es Fortí, que obtingué un total de 219 vots i que té un pressupost de 300.000 euros. El segon projecte més votat fou "Mesures per a millorar la Mobilitat de vianants i ciclistes", de l'entitat Biciutat, amb un total de 175 vots i un pressupost de 250.000 euros, i la tercera més votada fou "Edificis amb energia solar", presentada a títol personal, amb un total de 173 vots i un pressupost de 150.000 euros

Data darrera modificació: 15 de novembre de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226