Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

La Cartera Municipal de Serveis Socials s'amplia i integra els serveis per a víctimes de violència de gènere i persones migrades

11 d'octubre de 2017

La Junta de Govern ha aprovat aquest document que facilitarà la coordinació entre àrees de l'Ajuntament i amb altres institucions

Aligi Molina: "Incloure tots els serveis és una qüestió d'ordre i transparència que ha de facilitar l'accés als serveis públics municipals"

La cartera és una eina per a facilitar la coordinació entre àrees de l'Ajuntament i amb altres institucions

Palma, 11 d'octubre de 2017.- La Junta de Govern ha aprovat avui ampliar la Cartera de Serveis Socials de l'Ajuntament de Palma, que defineix el conjunt de serveis, prestacions, tràmits i actuacions de prevenció, atenció i promoció social que es presten directament des de l'Ajuntament i en col·laboració amb les entitats del tercer sector.

Aquest document ja fou aprovat inicialment al ple del mes de maig. El document aprovat avui per Junta de Govern permet que l'aprovació definitiva integri, a més dels serveis socials, els serveis adreçats a víctimes de violència de gènere, els seus fills i les seves filles i el programa d'atenció a agressors que volen deixar de ser-ho. A més, aquesta nova cartera inclou també el servei de gestió a la diversitat i l'atenció a les víctimes migrades.

El regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l'Ajuntament, Aligi Molina, explica que aquesta eina "és molt important perquè facilitarà la coordinació entre àrees de l'Ajuntament i amb altres institucions". "El fet que aquesta Cartera inclogui tots els serveis és una qüestió d'ordre i transparència que ha de facilitar l'accés als serveis públics municipals", explica.

L'ampliació aprovada avui per Junta de Govern inclou el Servei d'Atenció Integral a la Violència de Gènere, el Servei d'Acompanyament, el Programa de Víctimes, el Programa d'Atenció Psicoeducatiu per a Fills i Filles, el Programa d'Atenció Psicosocial a Persones Agressores i el Servei d'Acolliment Municipal a Víctimes de Violència de Gènere, a més del Servei de Gestió de la Diversitat i l'Atenció a les Persones Migrades.

Aprovació inicial

La Cartera de Serveis s'aprovà inicialment el mes de maig. Des de l'Àrea de Benestar i Drets Socials es destacà la importància d'aquest document que garanteix la informació sobre els serveis comunitaris de competència municipal i desenvolupa la Llei 4/2009, de serveis socials de les Illes Balears".

La Cartera Municipal que ja fou aprovada inicialment inclou el conjunt de serveis, prestacions, tràmits i actuacions de prevenció, atenció i promoció social que es presten directament des de l'Ajuntament i en col·laboració amb les entitats del tercer sector i inclou el servei d'informació, valoració, assessorament, intervenció i derivació; l'atenció a la infància i adolescència; l'atenció a la dependència; els serveis domiciliaris; els serveis de promoció a l'autonomia personal; l'atenció a la inclusió social; els serveis d'allotjament alternatiu; les prestacions econòmiques; la domiciliació i empadronament; les subvencions i convenis i el Patronat Municipal de Reallotjament i Reinserció Social.

Data darrera modificació: 13 d'octubre de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226