Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

La Fundació Turisme Palma 365 aposta per la promoció del turisme idiomàtic

11 d'octubre de 2017

La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, inaugura al castell de Bellver el congrés anual de FEDELE: "Vamos!"

Palma, 10 d'octubre de 2017. La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha donat la benvinguda aquest matí als participants al congrés anual de FEDELE, "Vamos!", en un acte que ha tingut lloc al castell de Bellver. Es tracta d'un esdeveniment de caràcter internacional per a la promoció de Palma i les Balears com a destinació cultural i educativa de l'idioma. Hi han assistit, també, el gerent de la Fundació Turisme, Pedro Homar, i la directora general de Turisme de les Illes Balears, Pilar Carbonell.

Durant la seva intervenció la regidora ha destacat l'aposta que, des d'un primer moment, va realitzar la Fundació Turisme "potenciant i impulsant el turisme idiomàtic a la nostra ciutat". "Avui hem aconseguit la fita que ens havíem plantejat des d'un principi, convertir Palma en seu del congrés anual de FEDELE", ha declarat Adrover. Així mateix, la regidora ha manifestat el compromís de continuar avançant en la promoció del turisme idiomàtic.

FEDELE és la Federació Espanyola d'Associacions d'Escoles d'Espanyol. Actualment compta amb 89 escoles repartides per tot el territori estatal. A les Balears, està representada per l'Associació d'Escoles d'Espanyol com a Llengua Estrangera, formada per International House Palma, Berlitz Palma i l'Escola d'Idiomes d'Eivissa. Tots els centres FEDELE són centres acreditats per l'Institut Cervantes per a l'ensenyament d'espanyol com a llengua estrangera.

Data darrera modificació: 13 d'octubre de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Projectes cofinançats per Fons Europeus Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226