Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

20 establiments de l'Associació del Barri de les Arts i els Oficis del Carme i la Missió se sumen a la Nit de l'Art

22 de setembre de 2017

Aquestes activitats compten amb el suport de l'Àrea de Comerç de l'Ajuntament de Palma


Palma, 22 de setembre de 2017.- L'Associació del Barri de les Arts i els Oficis del Carme i la Missió participa un any més en la Nit de l'Art, que tindrà lloc demà a Palma. Una vintena de negocis de la zona faran exposicions i obriran les seves portes amb l'avinentesa d'aquesta activitat cultural.

"Des de Comerç hem fet els tràmits per a l'obtenció dels permisos i que es pugui fer l'activitat, cosa que ha implicat parlar amb Govern Interior, Policia Local, Infraestructures i Sanitat", explica la regidora de Comerç, Joana Maria Adrover.

Com a novetat, a més d'actuacions musicals a la zona pròpiament dita dels carrers del Carme, la Missió, Sant Elies, etc., enguany l'activitat musical també s'estendrà a l'altre costat de la Rambla, al carrer de Santa Magdalena, amb la finalitat que la dinamització de l'esdeveniment arribi també als associats d'aquest costat.

Segons Alba Pont, secretària de l'Associació del Barri de les Arts i els Oficis del Carme i la Missió, "amb aquestes intervencions artístiques i activitats musicals volem promocionar i donar a conèixer el barri, el petit comerç i l'ofici artesà".

Data darrera modificació: 25 de setembre de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226