Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'EMT testeja un bus elèctric

14 de setembre de 2017

L'Empresa Municipal de Transports de Palma provarà des de demà i fins al 5 d'octubre un bus cent per cent elèctric que recorrerà els carrers de Palma. L'empresa Irizar ha cedit de forma gratuïta l'autobús gràcies als contactes que es varen establir al Congrés Nacional sobre Transport Urbà que es va celebrar a Palma el passat mes de juny. Amb aquesta experiència l'EMT podrà conèixer de primera mà com funciona aquests tipus de vehicles dins una ciutat.

El vehicle, de 12 metres, es provarà en diferents línies de l'EMT en les mateixes condicions que la resta d'autobusos de la flota. Allò que s'estudiarà és el funcionament i autonomia dels busos, tal com ja feren des del TIB a les línies interurbanes també gràcies a la cessió que feu Irizar al consorci.

Data darrera modificació: 15 de setembre de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226