Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Pepe Miralles fa visible la història de la sida al Casal Solleric

14 de setembre de 2017

La mostra "Encara aquí" s'inaugura demà i s'inclou dins els actes de commemoració del 30 aniversari d'ALAS

L'artista durà a terme intervencions artístiques a les biblioteques del Rafal Vell, Ramon Llull, Son Ferriol i Son Sardina

Palma, 13 de setembre de 2017.- El Casal Solleric inaugura demà l'exposició "Encara aquí", de Pepe Miralles, un recorregut transversal de la seva producció artística que recorre més de 30 anys d'història de la sida. La mostra, comissariada per Ramon Espacio, s'inaugura demà i romandrà a Palma fins al 6 de gener. S'inclou dins els actes de commemoració del 30 aniversari d'ALAS.

El regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha destacat el fet que l'exposició "dona visibilitat a un tema que molts cops és invisible". Seguint la idea de "cultura transversal i propera a la ciutadania estesa a tot Palma", en paraules de Carrió, Miralles també durà a terme dues sessions de club de lectura a les biblioteques de Sant Jordi i Son Sardina. Igualment, farà intervencions artístiques a les biblioteques del Rafal Vell, Ramon Llull, Son Ferriol i Son Sardina.

"Els artistes decidim sobre què fer feina, jo vaig decidir tractar aquesta temàtica perquè és una problemàtica que encara és aquí, encara és vigent", ha explicat l'artista. El seu objectiu és "fer exposicions a llocs on puguin tenir efectivitat" perquè "l'art sempre té una relació amb allò social". Amb aquesta mostra, "genera una reflexió" en l'espectador, un fet volgut i cercat per Miralles.

El president d'ALAS, Joan Lluís Llull, i la psicòloga d'ALAS, Sonia Justo, han remarcat la importància de mostres com "Encara aquí" perquè permet fer "una reflexió col·lectiva sobre allò que està passant". "El VIH molts cops és invisible, però segueix existint", ha assegurat Justo.

Data darrera modificació: 15 de setembre de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226