Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

S'instal·len cartells explicatius dels valors naturals i tres aparcaments de bicicletes a Es Carnatge

21 de juliol de 2017

Palma, 21 de juliol de 2017.- Avui matí s'han instal·lat tres aparcaments de bicicletes i dos cartells explicatius dels valors naturals d'Es Carnatge.

Aquestes actuacions estan relacionades amb el Pla de Millora d'Es Carnatge de l'Ajuntament i tenen com a objectiu donar a conèixer els importants valors naturals (aus, plantes, posidònia, fòssils) que s'hi poden trobar, a més de conscienciar als visitants de la importància de la seva conservació. Els nous cartells s'afegeixen als cartells explicatius de les aus marines instal·lats al primer mirador i a la delimitació de les zones d'importància geològica de l'entorn de cala Pudent.

Per la seva banda, els aparcaments de bicicletes estan situats a cala Pudent, al costat del primer mirador i a la zona intermèdia del passeig. D'aquesta manera es pretén potenciar l'accés amb bicicleta a l'espai i que les bicicletes aparcades no afectin negativament als valors naturals d'Es Carnatge.

Data darrera modificació: 24 de juliol de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226