Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

Noguera i Salom acorden reclamar conjuntament les inversions necessàries per a Palma i la Platja de Palma

21 de juliol de 2017

Noguera: "Cal finançament per a les darreres fases del Baluard del Príncep i un conveni d'inversió a la Platja de Palma"

Palma, 21 de juliol de 2017.- El batle de Palma, Antoni Noguera, ha mantingut avui la seva primera trobada institucional amb la delegada del Govern, Maria Salom.

Noguera ha destacat de la reunió el compromís de reclamar conjuntament les inversions necessàries per a Palma i la Platja de Palma. En aquest sentit, el batle ha afirmat que cal el finançament per a les dues darreres fases de reforma del Baluard del Príncep, "un projecte estratègic i la nova entrada a la ciutat de Palma".

Noguera també ha destacat l'acord per a mirar de facilitar el conveni d'inversió a la Platja de Palma i ha reiterat dues necessitats per a la zona: la millora en l'enllumenat i les millores a la segona i tercera línia, "pensant en els residents i veïns que hi viuen".

El batle de Palma i la delegada del Govern també han parlat de la millora de la coordinació entre la Policia Local i la Policia Nacional i de la presència dels cossos policials a la Platja de Palma.

Data darrera modificació: 24 de juliol de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226