Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

Noguera promou la col·laboració per a reclamar inversions per a la Platja de Palma i combatre el turisme de gatera

20 de juliol de 2017

Noguera: "Fer un front comú entre Ajuntament i sectors hoteler i socials perquè els projectes estratègics siguin una realitat."

"Volem que Palma sigui una ciutat d'èxit, no que mori d'èxit i per aquest motiu s'estan prenent les postures necessàries."

Palma, 20 de juliol de 2017.- El batle de Palma, Antoni Noguera, s'ha reunit avui amb la presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca, Inma de Benito; amb el president de l'Associació Hotelera de Palma, Javier Vich, i el president de l'Associació Hotelera de la Platja de Palma, Francisco Marín.

En relació amb la Platja de Palma, Noguera ha defensat "un front comú entre Ajuntament, sector hotelers i sectors socials per a reclamar les inversions a l'Estat necessàries perquè els projectes estratègics de la zona siguin una realitat". El batle ha posat com a exemples l'enllumenat del passeig de la Platja de Palma i la reconversió de la segona línia com a projectes a executar, i ha afirmat que "són convenis que ja es fan a Canàries".

Noguera també ha defensat la col·laboració per a combatre el turisme de gatera i ha reclamat la coresponsabilitat de tothom: "Ahir vàrem tenir una trobada institucional amb els països emissors però també hem d'anar amb l'oferta que està fent que vengui aquesta gent."

El batle ha donat suport a iniciatives privades com Palma Beach que promouen un canvi del model turístic a la zona.

Pel que fa al conjunt de la ciutat Noguera ha afirmat que "volem que Palma sigui una ciutat d'èxit, no que mori d'èxit, i per aquest motiu s'estan prenent les postures necessàries". "Si la ciutat és habitable per a qui l'habita ho serà també per a qui la visita", ha defensat.

El batle s'ha referit a decisions ja presses, com la suspensió de llicències d'establiments turístics "per a poder repensar la ciutat i tenir un creixement sostenible" i del "repte" del lloguer turístic amb les dues premisses de "garantir l'accés a l'habitatge i la lluita contra l'economia especulativa i els grans tenidors".

Enllaços addicionals

Web: Reunió del Batle amb els hotelers

Data darrera modificació: 21 de juliol de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226