Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Cort i el COFIB actualitzen el conveni que garanteix la dispensació de medicaments als funcionaris integrats

17 de juliol de 2017

L'acord, que no s'havia renovat des de l'any 1989, permet que els 1.086  funcionaris més antics continuïn rebent medicaments  sense cost.

Palma,  17 de juliol.-La primera tinenta de batle de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, i el president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears (COFIB), Antoni Real Ramis, han signat avui un conveni que afecta els1.086 funcionaris integrants de la plantilla de Cort. Aquest conveni, que ja existia però que no s'havia adequat a la normativa vigent des de l'any1989, permet que sense cap cost els funcionaris integrats puguin rebre els medicaments que els prescriu el metge via COFIB.

El document de col·laboració signat avui té una durada de quatre anys i afecta els funcionaris més antics de l'Ajuntament, que estaven adscrits a l'extinta mútua MUNPAL en el règim general de la Seguretat Social. L'any 1993 s'acordà mantenir per a aquests funcionaris la prestació de l'assistència sanitària amb entitats privades, amb les mateixes prestacions que el Sistema Nacional de Salut, i garantir la dispensació dels medicaments prescrits pels metges oficials via COFIB. 

Data darrera modificació: 18 de juliol de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226