Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

Govern i Ajuntament col·laboraran per a impulsar els projectes estratègics per a la ciutat

10 de juliol de 2017

Palma, 10 de juliol de 2017.- El batle, Antoni Noguera, i la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, s'han reunit al Consolat en la que és la primera trobada entre tots dos d'ençà que Noguera va assolir la batlia de Palma.

Posteriorment a la reunió, Noguera ha destacat, sobretot, "la bona col·laboració i la bona sintonia entre les dues institucions" que ha de servir als projectes estratègics de la ciutat.

El batle ha explicat que havien tractat les inversions de la Llei de capitalitat i que s'havia acordat "que entre els mesos de juliol i agost començarem amb les reunions per a poder plantejar quins són els temes estratègics i importants per a ciutat i que han de ser finançats amb els fons de la Llei, abans de l'elaboració dels pressuposts de les dues institucions".

Noguera també ha comentat que han coincidit que l'accés a l'habitatge és una qüestió urgent. "L'habitatge és una qüestió de dignitat", ha afirmat i ha explicat que havien acordat "compartir estratègies i treballar en coordinació per a afrontar la problemàtica".

A la reunió també s'han abordat projectes estratègics per a Palma "però també per al país", segons Noguera, com la reforma de la Façana Marítima, "la fotografia del canvi de model que volem per a la ciutat". Aquesta reforma inclou la remodelació del passeig Marítim, l'impuls de Nou Llevant o el bulevard del Palau de Congressos.

I un altre tema que també s'ha comentat, han estat els projectes que el Govern impulsa a Palma, com Son Dureta. Noguera ha reclamat que el projecte inclogui "recursos sociosanitaris necessaris per a la ciutat i la integració amb el bosc del Bellver".

Data darrera modificació: 12 de juliol de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226