Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Arts escèniques i activitats familiars s'escamparan pels barris de Palma amb motiu de les festes d'estiu

19 de juny de 2017

Aquest cap de setmana arriba Esclataventura, un dia d'esports d'aventura al parc de la Mar, Slam Poetry a Son Golteu i una gimcana popular al barri del Terreno

Les activitats continuaran la setmana que ve amb glosadors, rutes per a donar a conèixer el paper de les dones i Passejart per a adults i per a infants

Eva Frade: "Volem que les festes d'estiu siguin una glopada de frescor i d'il·lusió per a Palma"

Palma, 19 de juny.- A partir de dissabte els barris i places de Palma seran l'escenari de les diferents activitats lúdiques i culturals que s'han programat enguany amb motiu de les festes d'estiu.

La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, ha destacat algunes de les activitats programades. "És el segon any que feim aquestes festes, són una finestra d'activitats culturals, lúdiques i festives per a Palma emmarcades al calendari de les festes dels nostres barris, que són el puntal de juliol i agost".

"Establim unes festes que s'obrin un poc més i que siguin una glopada de frescor i d'il·lusió per a Palma", ha dit Frade.

Aventura, gimcana al Terreno i Slam Poetry a Son Gotleu

 • Esclataventura. Així, el cap de setmana començarà dissabte, a partir de les 17.30 hores i fins a les 21.00 hores amb l'activitat d'aventura orientada a les famílies al parc de la Mar. L'Esclataventura permetrà als més petits fer un tast d'slack line, pujar a un rocòdrom, provar de caminar per un pont tibetà, anar en piragua, fer tallers de circ o gimcanes ambientals.
 • Trescabarris. Diumenge s'ha programat al barri del Terreno la gimcana popular Trescabarris, amb 13 proves programades i 5 premis a repartir entre els grups que contestin millor les preguntes relacionades amb aquest barri emblemàtic. El termini per a inscriure's encara està obert al web www.trescaelterreno.cat o bé al casal de barri.
 • Slam Poetry. El parc de l'Esperança de Son Gotleu (prop del centre de Salut) serà diumenge horabaixa l'escenari de l'activitat Slam Poetry, que permetrà als assistents escolar els millors slammers de l'illa en acció. Aquesta activitat, que es va fer l'any passat per primera vegada, es consolida així a les festes d'estiu. "Serà un concurs sensacional amb poetes d'arreu del món", ha explicat Frade, que ha posat en valor el lloc triat per a dur a terme aquesta activitat. "És un lloc nou i Mallorca és una font de grans poetes", ha dit. L'organitzador del Poetry Slam, Xisco Ródenas, ha explicat que el que es podrà veure és la modalitat de K.O., que és molt espectacular. "Poetry Slam és una modalitat de poesia oral i visual que funciona a Mallorca des de fa vuit anys", ha dit.

Glosadors, rutes per a donar a conèixer el paper de les dones i Passejart

 • Combat de glosadors a la plaça de l'Olivar. La setmana que ve les festes continuen amb el combat de glosadors. Dilluns, dia 26 de juny a partir de les 20.30 hores la plaça de l'Olivar acollirà aquest combat amb Felip Munar com a mestre de cerimònies. Hi participaran glosadors com Xavier Ferriol, Maribel Servera, Pau Riera, Cati Eva Canyelles i Mateu Xurí.
 • Les altres veus. La programació de festes seguirà el dimarts dia 27 i el dijous dia 29 de juny a la plaça de l'Olivar amb la ruta guiada i posterior concert Les altres veus. Aquesta activitat pretén divulgar el paper de les dones de Palma lluitadores i desconegudes. A les 19 hores comencen les rutes amb les quals es recuperen anècdotes d'algunes lluitadores i a les 20.30 es faran concerts de Zone Sisters (dia 27) i d'Aura Veus (dia 29). Per a participar a les rutes cal inscriure's prèviament a mallorcainsolita@gmail.com.
 • Passejart. Dia 30 de juny entre les 18 i les 21 hores arriba l'activitat Passejart al parc de les Fonts. Aquest parc es convertirà en un espai on els ciutadans poden passejar i gaudir de microteatre i dansa. Enguany a més s'incorpora com a novetat un un itinerari infantil que inclou:

  - Paradox Magic Show (màgia) – A les 18 i a les 19 h

  - Com està el pati (improvisació teatral còmica), amb Artimanya Teatre – A les 18.30 i a les 19.30 h

  Microteatre:

  - Batalleta (improvisació teatral còmica), d'Artimanya Teatre – A les 20 i les 20.30 h

  - Coses que no t'he contat (és un relat eròtic) – Aquest espectacle és només per a adults – A les 21 h

  Dansa:

  - , de la cia. Des-equilibrats – 18.30 h

  - Hell-O, de la cia. Kse&Me – 19 h

  - Amigo, de la cia. Emilio Roig – 19.30 h

  - Inestable, de la cia. Inestable – 20 h

  - All Inclusive, de la cia. Una i Una – 20.30 h

Més activitats: swing, gala Palma Talent i festes d'estiu Canamunt-Ciutat Antiga i Festa de l'Orgull-LGTBI

 • Festa de l'Orgull-LGTBI, que es farà dia 28 de juny a les 20.30 hores i que coorganitzen Ben Amics i l'àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics. Donam així difusió a aquesta festa. "Continuam pensant que aquesta visualització és una de les coses més fantàstiques que podem fer i els hem de donar veu", ha explicat Frade.
 • Ballada de swing. Diumenge, 2 de juliol, a les 19 h a la pl. de l'Església del Coll d'en Rabassa (per confirmar) amb l'actuació dels grups: Monkey Doo Swing Band i Dj Oh My Swing
 • Gala Palma Talent. Dia 1 de juliol a l'amfiteatre del parc de la Riera. Ja s'han inscrit a aquest concurs de karaoke i playback un total de 17 concursants. Més informació a www.palmatalent.com.
 • Festa d'estiu Canamunt-Ciutat Antiga. Divendres 14 de juliol al parc de la Mar, zona Portella. Activitat promoguda per l'entitat Trenta Tres Agitació Cultural, dins el marc de la convocatòria per a incloure activitats promogudes per entitats ciutadanes sense ànim de lucre a les festes d'estiu a Palma 2017.

PRESSUPOST

El total de despeses aproximat, incloent-hi activitats, serveis, instal·lacions, publicitat i assegurances del programa de festes d'Estiu a Palma és de 82.868,20 €.

Descàrrega d'arxius

Documents

Data darrera modificació: 20 de juny de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226