Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Més de 500 alumnes participen a la BarriOlimpíada de Son Gotleu

15 de juny de 2017

Una gran festa ludicoesportiva que forma part del programa educatiu Barrieduca de la Comissió Educativa de Son Gotleu

Susanna Moll: "El projecte BarriOlimpíada és fruit de l'esforç col·lectiu de la barriada"

Palma, 15 de juny de 2017.- Més de 250 alumnes han participat avui a la segona edició de la BarriOlimpíada Son Gotleu, que s'ha celebrat al poliesportiu Germans Escales. Prèviament, uns 250 alumnes més havien participat a les fases classificatòries als centres escolars, fins a fer un total de més de 500 alumnes participants en aquest projecte educatiu.

La BarriOlimpíada ha consistit en un circuit molt complet de diferents proves esportives individuals i en grup (bàsquet, relleus, futbol...), on els al·lots han pogut posar a prova les seves habilitats. Molts dels seus companys han omplert les grades per a animar-los durant les proves. Hi han participat infants de 5è i 6è de primària dels centres educatius de Son Gotleu (CEIP Gabriel Vallseca, CEIP Es Pont, CEIP Joan Capó, CC Corpus Christi i CC La Milagrosa).

La tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, ha destacat que "el projecte BarriOlimpiada és fruit de l'esforç col·lectiu de la barriada". De fet, està organitzat i desenvolupat pel Club Atletisme Amistat Fisio Planet i els seus clubs col·laboradors són Sporting Club Son Gotleu, Club Can Capes Multiesports La Milagrosa. Compta amb el suport i la col·laboració del Programa d'Escoles Obertes, l'Institut Municipal d'Esports i l'Obra Social "la Caixa", i forma part del projecte educatiu Barrieduca, que impulsa la Comissió Educativa de Son Gotleu.

Susanna Moll ha afirmat que els objectius són "el foment de l'esport i els hàbits de vida saludables com a mitjans per a aconseguir l'intercanvi entre l'alumnat de diferents centres, la millora de la convivència amb altres centres educatius i el sentiment de pertinença al barri". Moll ha lliurat els trofeus i medalles als guanyadors i participants.

Prova del procés col·lectiu, durant el curs escolar s'han treballat a cada un dels centres escolars, amb els mestres d'educació física, una fase de promoció de les diferents especialitats atlètiques i una Olimpíada interna, que ha culminat amb aquesta gran festa ludicoesportiva.

Data darrera modificació: 16 de juny de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226