Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Uns 40 voluntaris retiren més de 130 kg de residus avui de matí a Es Carnatge

14 de maig de 2017

Aquesta jornada de voluntariat forma part de la campanya europea de neteja del litoral "Let's Clean up Europe". Hi han col·laborat EMAYA, el GOB, Greenpeace i la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.

Palma, 14 de maig de 2017.- Avui matí uns 40 voluntaris convocats per l'àrea d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, han retirar més de 130 kg de residus de l'àrea natural de Es Carnatge.

Aquesta jornada de neteja s'ha organitzat en el marc de la campanya Europea"Let's clean up Europe", amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, EMAYA, el GOB, Greenpeace.

El programa "Let's Clean up Europe" que se celebra aquests dies arreu del continent és una acció comuna a tota Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada al nostre entorn i promoure'n la recollida. Es pot trobar més informació i les activitats que es realitzen a altres punts de les Illes Balears a:

http://www.caib.es/sites/puntdinformacioambiental/ca/lets_clean_up_europe_inici_2017/

Avui matí s'han congregat a Es Carnatge uns 40 volontaris, que distribuïts en grups han realitzat la neteja per la línia de costa: zona dunar, pedreres, platja...L'Ajuntament de Palma ha aportat el material per a realitzar la neteja: guants,bosses, estris diversos. Després d'unes poques hores de feina han recollit uns 130 kg de residuos, que han separat en diversas fracciones: uns 20 kg de plàstics, 25 de vidre i 85 de rebuig. EMAYA ha retirar aquests residus per al seu reciclatge i tractament.

A més, al llarg del matí s'ha instal·lat una taula informativa sobre el reciclatge i la renovació dels contenidors. S'han realiza jocs i tallers, una activitat d'observació d'aus a càrrec del GOB i un itinerari guiat sobre els valors patriomonials des Carnatge a càrrec de Pere Galiana. 

Data darrera modificació: 15 de maig de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226