Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El castell de Bellver acull demà el concert gratuït del grup Entreveus com a preludi del Diumenge de l'Àngel

21 d'abril de 2017

Aquest trio vocal femení destaca per la composició pròpia, adaptacions de temes tradicionals i versions dels clàssics del pop i del jazz

Palma, 21 d'abril.- El pati del castell de Bellver serà l'escenari demà a les 21.00 hores del concert del trio vocal femení acompanyat de piano Entreveus.

Aquest concert és el preludi de la festa del Diumenge de l'Àngel que se celebra diumenge i l'entrada és totalment gratuïta. Com que l'aforament és limitat es prega a les persones que hi vulguin assistir però que no hagin recollit prèviament entrada que ho facin a partir de les 19.00 hores al mateix castell.

Entreveus és un trio vocal femení format a Santanyí i amb una trajectòria extensa des de l'any 2005. Està integrat per Francesca Suau Artigues (veu, piano i composició), Antònia Suau Sbert (veu), Silke Hamann (veu) i Ramon Canyelles (tècnic i coordinador). La tasca creativa del grup es divideix en els vessants de composició pròpia amb poemes d'autors mallorquins, adaptacions de temes tradicionals d'arrel mediterrània i versions dels clàssics del pop, cantautors i estàndards de jazz.

Data darrera modificació: 3 de maig de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226