Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Instal·lat un cartell sobre les aus marines al Carnatge

31 de març de 2017

Aquesta actuació està emmarcada en el projecte de conservació d'aquest espai natural i forma part de les iniciatives per a donar a conèixer els seus valors naturals

Palma, 31 de març de 2017.- En el marc del Projecte de conservació del Carnatge de l'Àrea d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, s'ha instal·lat avui matí en aquest espai natural un cartell d'observació d'aus marines. Forma part de les actuacions educatives i divulgatives per a donar a conèixer els elevats valors del patrimoni natural i cultural del Carnatge, el darrer espai sense urbanitzar del litoral del terme municipal a la badia de Palma.

Es tracta d'una àrea darrerament molt utilitzada per la ciutadania com a zona d'oci i passeig, però que no és prou coneguda pels seus valors ecològics. En aquest àmbit un dels valors més destacats és el seu potencial com a punt d'observació d'aus marines. Per aquest motiu, per a fomentar el coneixement de les aus més comunes del nostre litoral, s'ha ubicat aquest cartell a un dels miradors existents, el primer des de Cala Estància, per a no produir cap alteració ni impacte al paisatge.

Al cartell es dóna informació sobre les aus que es poden observar des del Carnatge: gavines, corbs marins, virots i també el virot petit, l'au més amenaçada d'extinció de tot el continent europeu. Es dóna més informació sobre aquesta au, les seves amenaces i característiques. També es donen consells per a un comportament respectuós amb les aus marines i amb tot l'espai natural del Carnatge en general.

Aquesta actuació també forma part dels objectius de l'Àrea d'Ecologia, Agricultura i Benestar Animal de conservar i divulgar els patrimoni natural del terme municipal de Palma, que té al Carnatge un dels seus punts clau.

Galeria multimedia

Imatges

Cartell Carnatge. Cartell Carnatge..

Data darrera modificació: 31 de març de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226