Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El Palau de Congressos començarà la seva activitat el proper 1 d'abril i ja té 14 esdeveniments programats

20 de març de 2017

José Hila: "El Palau de Congressos permetrà connectar dos destins turístics de ciutat: Palma i Platja de Palma"

Armengol: "Després de molts d'anys hi ha hagut un Govern i un Ajuntament que s'han posat les piles i, en un any i mig, han aconseguit allò que molts creien impensable"

Gabriel Escarrer: "Volem que sigui un referent cultural i que la gent de Palma i de Mallorca es contagiï i el visiti"

Palma, 20 de març.- El batle de Palma, José Hila, juntament amb la presidenta del Govern, Francina Armengol i el conseller delegat de Melià Hotels, Gabriel Escarrer, el vicepresident del Govern, Biel Barceló, i diferents regidors de la corporació municipal han visitat avui el Palau de Congressos i l'hotel, que començaran la seva activitat el proper mes d'abril.

Durant la visita s'han pogut veure els interiors ja acabats de l'hotel i del Palau de Congressos, amb els seus auditoris, espais comuns, terrasses i també algunes habitacions ja acabades de l'hotel.

Hila ha destacat que amb la posada a punt d'aquesta obra "complim amb el programa de terminis amb els quals ens vàrem comprometre a principi de legislatura". També ha explicat la rellevància que té per a Palma disposar d'aquesta infraestructura: "El Palau ens permetrà connectar dos destins turístics de ciutat, Platja de Palma i Palma, farà de pont". El batle ha recordat que en aquests moments l'explotador ja està fent la selecció de 200 llocs de feina que treballaran al Palau. "Aquesta infraestructura generarà llocs de feina a Palma; a més, els turistes de congressos gasten el doble que un turista normal", ha dit, i ha afirmat que l'Ajuntament ja està cobrant de l'explotador, "quan fins ara era l'Ajuntament i el Govern els que havien de pagar".

La presidenta del Govern, Francina Armengol, per la seva banda, ha dit que les instal·lacions han quedat "fantàsticament bé" i que serà un dels millors palaus de congressos d'Europa. "Després de molts d'anys, hi ha hagut un Govern i un Ajuntament de Palma que s'han posat les piles i, en un any i mig, han aconseguit allò que molts pensaven que era molt difícil d'aconseguir. Quan es fan les coses amb rigor i la feina hi és, els resultats són òptims", ha dit.

El conseller delegat de Melià Hotels, l'empresa adjudicatària de l'explotació del Palau i de l'hotel annex, Gabriel Escarrer, ha explicat que ha estat un repte poder obrir el proper 1 d'abril i ha detallat que ja hi ha 14 esdeveniments programats durant aquest any. "Volem que sigui un referent a nivell cultural i volem fer una obertura amigable perquè la gent de Palma i de Mallorca es contagiï i el visiti", ha dit.

Galeria multimedia

Imatges

Fotos visita març 2017. Fotos visita març 2017..

Data darrera modificació: 9 d'agost de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Projectes cofinançats per Fons Europeus Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226