Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> Cita prèvia consultes tècniques Urbanisme

Cita prèvia consultes tècniques Gerència Urbanisme

5 de novembre de 2018

A PARTIR DEL DIA 12 DE NOVEMBRE DE 2018 S'HAURÀ DE SOL·LICITAR CITA PRÈVIA PER A LA REALITZACIÓ DE DETERMINADES CONSULTES TÈCNIQUES A LA GERÈNCIA D'URBANISME.

Amb el sistema de cita prèvia on line a realitzar mitjançant aquesta web rebrà una atenció més personalitzada i eficient a la vegada que evitarà temps d'espera.

S'ha de complimentar el formulari corresponent al tipus de cita que es desitja realitzar, seleccionar data i hora que millor s'adapti a les seves necessitats entre les disponibles i imprimir si ho desitja el recordatori que el sistema li proporcionarà.

En el dia i hora assenyalat haurà de presentar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Gerència d'Urbanisme. En cas d'impossibilitat d'assistència es pot anul·lar la cita.

Es necessari sol·licitar cita prèvia per la realització de les següents consultes:

Data darrera modificació: 13 de novembre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226