Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> Cita prèvia consultes tècniques Urbanisme

Cita prèvia consultes tècniques Gerència Urbanisme

5 de novembre de 2018

A PARTIR DEL DIA 12 DE NOVEMBRE DE 2018 S'HAURÀ DE SOL·LICITAR CITA PRÈVIA PER A LA REALITZACIÓ DE DETERMINADES CONSULTES TÈCNIQUES A LA GERÈNCIA D'URBANISME.

Amb el sistema de cita prèvia on line a realitzar mitjançant aquesta web rebrà una atenció més personalitzada i eficient a la vegada que evitarà temps d'espera.

S'ha de complimentar el formulari corresponent al tipus de cita que es desitja realitzar, seleccionar data i hora que millor s'adapti a les seves necessitats entre les disponibles i imprimir si ho desitja el recordatori que el sistema li proporcionarà.

En el dia i hora assenyalat haurà de presentar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Gerència d'Urbanisme. En cas d'impossibilitat d'assistència es pot anul·lar la cita.

Es necessari sol·licitar cita prèvia per la realització de les següents consultes:

Data darrera modificació: 13 de novembre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226