Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> Àrees -> Participació Ciutadana i Govern Interior -> Joventut

Dinamo

QUI SOM?

Dinamo és el Servei de Dinamització de Joves de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Palma que té com a finalitat fomentar la participació dels joves de 12 a 30 anys de Palma a les seves barriades, atenent uns models democràtics i saludables.

QUÈ OFERIM?

SUPORT A LES ASSOCIACIONS I ENTITATS DEL BARRI QUE FACIN FEINA AMB JOVES: Dinamo col·labora a les iniciatives per a joves que promouen les entitats dels barris (associacions juvenils, clubs d'esplai, associacions de veïnats...)

POSA'T LES PILES: als grups de joves amb qualque idea, inquietud o projecte d'oci i temps lliure, Dinamo els dóna suport en el disseny i organització per a fer-ho realitat.

DINAJOVE, espais per als joves: Dinamo organitza activitats lúdiques i formatives, i facilita l'ús d'espais per a grups juvenils a diferents barriades de Palma.

NITS DE LA RATAPINYADA: Dinamo, amb la col·laboració d'entitats i grups de joves, organitza un programa d'activitats d'oci nocturn i alternatiu.

INFORMACIÓ: Dinamo facilita l'accés a la informació de les activitats d'oci i temps lliure que hi ha per a joves a través de plafons informatius (unitats informatives) ubicats als centres educatius, públics i concertats, i a altres espais freqüentats per joves, així com a través de joves "Dinamites".

ON SOM?

Dinamo és un servei descentralitzat a totes les barriades de Palma. Posa't en contacte amb l'oficina a través del telèfon 971 42 09 77 o correu electrònic equipdinamo@gmail.com per a que et facilitin les dades del dinamitzador/a de temps lliure del teu barri.

+ info: www.equipdinamo.com

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 1 d'abril de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226