Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Manteniment de centres escolars públics d'educació primària

Serveis principals

Per tal de facilitar la gestió dels treballs de manteniment i neteja dels centres escolars, es donen a continuació una sèrie d'instruccions que han de seguir els directors dels centres per a aconseguir més control de les reparacions realitzades. Això serà beneficiós per al centre i alhora representarà un estalvi en els costs totals de manteniment.
Insistim especialment en la necessitat d'ajustar-vos tant com sigui possible a aquestes normes per a no col·lapsar el servei.

Comunicació d'urgències al servei de manteniment
L'Ajuntament atén totes les urgències que es produeixen als centres durant els períodes entre revisions i determina amb aquest terme, bàsicament:
1.Tot el que suposi un perill o un risc per a la salut: vidre romput, porta que penja, puntes o ferros, reixes, etc.
El centre ha d'adoptar les mesures preventives pertinents mentre se soluciona el problema.
2. Tot el que suposi un obstacle per al bon funcionament del centre: goteres, fusibles, embossos al sanejament.
3.Tot el que suposi un risc per a la seguretat del centre: canvi de panys, blindatge de portes, reparació de tancaments, vidres romputs, etc.
Insistim en la necessitat de valorar realment les urgències.

Comunicació d'avaries
Per a no crear un nombre excessiu d'ordres de treball, tots els petits desperfectes que no hagin de menester una atenció immediata no s'han de comunicar per separat sinó que l'avís s'ha de fer quan el nombre de desperfectes faci que el desplaçament de l'operari sigui realment profitós. També heu de tenir en compte les revisions periòdiques que es fan per oficis i aprofitar el dia previst de la revisió per a avisar amb antelació suficient d'aquests desperfectes per a poder dur-los a terme el mateix dia de la revisió.

Procediment per a fer les comunicacions
Per a comunicar les urgències, avaries i control de revisions podeu cridar per telèfon al 971 449 428, però sense oblidar que, per a facilitar el bon funcionament del servei, és imprescindible que tots els comunicats es formalitzin per escrit i s'adrecin per correu ordinari o per fax a la següent adreça:
REGIDORIA DE CULTURA I EDUCACIÓ
Pl. Nova de la Ferreria, 2 bxs. 07002. Palma de Mallorca
Tel. 971 449 428 Fax. 971 449 429

Seguretat
Els directors dels centres han de tenir un esment especial amb el següent:
- Connexió d'alarmes durant les hores en què el centre estigui tancat.
- Les persianes han de quedar tancades en abandonar l'edifici, sobretot els caps de setmana.
- S'han de desconnectar, tant com sigui possible, les instal·lacions d'aigua, de gas i de calefacció quan estiguin fora d'ús (períodes de vacances, etc.). En el cas de la instal·lació elèctrica, s'ha de procurar que no quedin sense servei les alarmes, les geleres, etc.

Trasllat de mobles
Com a norma general, l'Ajuntament NO REALITZARÀ trasllat de mobles (pupitres, cadires, etc.) des del magatzem de la Conselleria d'Educació o entre col·legis. Aquests trasllats s'han de sol·licitar directament a la Conselleria d'Educació.

Nota important
A instàncies del Laboratori Municipal i per garantir la potabilitat de l'aigua als col·legis públics, ÉS NECESSARI QUE EN COMENÇAR EL CURS S'OBRIN ELS GRIFONS DELS LAVABOS durant trenta minuts aproximadament, perquè es renovi l'aigua de les canonades i se n'eliminin els residus que puguin contenir.
El Servei de Manteniment està clorant els dipòsits de TOTS els col·legis públics.

Actualitzat 29/03/2012

Adreça

  Pl. Nova de la Ferreria, 2 bxs.

Palma 07002 (Illes Balears)

 Vegeu Google Maps

Dades de contacte

Telèfon: 971 449 428

Data darrera modificació: 13 de setembre de 2013

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226