Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> Atenció Ciutadana -> Oficina de registre per a obtenir el certificat digital

Oficina de registre per a l'acreditació de la identitat per a obtenir el certificat digital

NOTICIA CORONAVIRUS: 

Atesa l'extraordinària i urgent necessitat de prendre mesures de contenció del COVlD 19 i la necessitat d'adaptar els serveis i activitats municipals  a aquesta situació, l'atenció a la ciutadania per a l'acreditació de la identitat per a l'obtenció del certificat digital es fa amb cita prèvia. Es pot sol·licitar fent clic AQUI.

IMPORTANT: El certificat digital és un tràmit de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre. L'Ajuntament de Palma col·labora amb aquest organisme en una de les passes per a l'obtenció del certificat, l'acreditació de la identitat de les persones físiques que el volen obtenir. Per veure com s'ha de realitzar el tràmit complet heu d'accedir al web de la Fábrica nacional de Moneda y Timbre pulsant AQUI. També teniu disponible un vídeo tutorial de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre com a informació prèvia sobre la tramitació fent clic AQUÍ.

L'oficina Unitat de Correspondència UAC, ubicada a la plaça de la Porta del Camp, 2, baixos, és una oficina de verificació de l'acreditació de persones físiques per a l'obtenció del certificat digital; atendrà les persones interessades tots els dies de 8:30 a 14 h, amb CITA PRÈVIA.

Adreça

Plaça  Porta del Camp, 2

Palma 07001 (Illes Balears)

 Vegeu Google Maps

Horari: De dilluns a divendres de 8:30 a 14:00 h amb CITA PRÈVIA

Data darrera modificació: 21 de desembre de 2020

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226