Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Ludoteca Municipal Mercat de l'Olivar

L'objectiu essencial d'aquest servei és oferir a les persones consumidores del petit comerç del centre de la ciutat, mentre fan les seves compres, un servei de custòdia temporal d'infants mitjançant una empresa especialitzada, amb la presència en tot moment d'un monitor titulat que ofereix als nins i les nines activitats d'oci programades de caràcter participatiu.

Lloc: Primera planta del Mercat de l'Olivar

Dies de funcionament: Tots els dissabtes al matí, durant el curs escolar, i durant la campanya de Nadal tots els matins no festius.

Horari: De les 10:00 a les 14:00 hores

Adreça

  Plaça de l'Olivar, 4 1r

Palma 07002 (Illes Balears)

 Vegeu Google Maps

Data darrera modificació: 8 de novembre de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226