Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> Gestions i tràmits -> Registre de Subvencions

PLA ESTRATÈGIC DE SUBVENCIONS 2017-2019 de l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics

El Pla estratègic de subvencions de l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics està estretament lligat a l'estratègia global de participació de l'Ajuntament de Palma, que té entre els seus principals objectius la millora de la participació i la implicació de la ciutadania en la presa de decisions i en les polítiques públiques.

Aquest Pla estratègic de subvencions respon també a l'objectiu d'enfortir el teixit associatiu, com a peça clau per a la participació, la quanlitat democràtica i la cohesió social. Amb aquestes consideracions es pretén que aquest Pla estratègic de subvencions contribueixi a enfortir la participació social i cívica dels col·lectius als quals es dirigeix, més enllà de la dotació econòmica de les subvencions que s'hi preveuen.

El Decret de batlia d'organització dels serveis administratius de l'Ajuntament de Palma, de 16 de juny de 2015, estableix que l'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets té al seu càrrec Igualtat, Lgtb, Joventut, Drets Cívics, Majors, Famílies, Migracions i cooperació internacional

Data de creació: 28 d'abril de 2017
Data de publicació: 2 de maig de 2017

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:2 de maig de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226