Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Helena Paquier

Foto Helena Paquier

Va néixer a Palma el 1964.

Compta amb el Diploma Universitari de la UIB en Història de l'Art (2005 i 2006), disciplina de la llicenciatura a la qual es va incorporar posteriorment (2006-2008).

De professió és comerciant. Filla, néta i besnéta de petits comerciants, seguint la tradició, ha estat propietària d'un petit comerç al centre de Palma (de 1985 a 2005). Per altra banda, ha dissenyat roba infantil per compte propi fins 2005. De 2011 ençà, es dedica a la política.

Entre les seves aficions destaquen l'art (com a espectadora i com a practicant), la lectura, la política i la música, com també activitats que tenen a veure amb la creativitat -interiorisme, confecció de roba i complements, i transformació de mobles, entre d'altres.

Data darrera modificació:3 d'octubre de 2016

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226