Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Relació d'activitats que han de presentar actualització tècnica favorable abans de l'1 de març de 2017

Com a conseqüència de l'entrada en vigor de la Llei 7/2013, de 26 de novembre, de règim jurídic d'instal·lació, accés i exercici d'activitats a les Illes Balears (BOIB núm. 166 de 30 de novembre de 2013), els titulars de les activitats han de passar una revisió tècnica periòdica.

La disposició transitòria desena de la Llei 7/2013 estableix el calendari per a la revisió tècnica d'Actualització en funció de l'antiguitat de l'activitat. Els titulars de les activitats permanents on la primera llicència d'obertura i de funcionament és d'abans del 8 de març de 1962, estan obligats a presentar l'informe favorable de la revisió tècnica d'actualització abans de l'1 de març de 2017.

D'acord amb el que prescriu el punt tercer de la disposició transitòria desena esmentada, es publica en aquesta web la relació d'activitats que consten als arxius informàtics que disposen de llicència d'obertura i funcionament d'abans de 8 de març de 1962.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:2 de març de 2018

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226