Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Miquel Àngel Contreras Ramis

Va néixer a Palma el 24 de desembre de 1986.

És llicenciat en Història de l'Art per la Universitat de Girona (2009). Posteriorment obtingué les titulacions de màster en Patrimoni Cultural per la Universitat de les Illes Balears i en Gestió i Conservació de Patrimoni Territorial per la Universitat de Perpinyà Via Domitia.

Va ser coordinador dels districtes Centre, Platja de Palma i Pla de Sant Jordi durant la legislatura 2015-2019 i va ser dinamitzador del Servei de Dinamització Lingüística de l'Ajuntament de Palma durant els anys 2010-2011.

Ha treballat de mediador cultural al Museu d'Art de Girona, al Museu de Ceret i al Museu Guggenheim Bilbao, així com per a diverses entitats culturals. Al mateix temps, va impartir classes com a professor d'història, història de l'art i geografia de secundària.

Té una àmplia trajectòria en el món associatiu i del voluntariat.

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Data darrera modificació:10 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226