Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inicio

Biografia Catalina Trobat Sbert

Va néixer a Llucmajor l'any 1979.

És diplomada en Educació Social per la UIB i llicenciada en Pedagogia per la UNED. També és experta universitària en programes de suport a famílies en la primera infància en els àmbits socioeducatius i sanitari.

La seva experiència professional s'emmarca també en l'educació social. Entre d'altres, ha treballat com a educadora als serveis socials dels ajuntaments de Campos i Palma, on ha duit a terme tasques de treball individual i comunitari, o al SAPS d'Intress, on s'ha encarregat del Servei d'Acolliment per a Persones en Risc d'Exclusió Social.

Així mateix, ha estat coordinadora del Servei ASEDU d'Intress, format per 15 educadors socials de l'Ajuntament de Palma, del Servei RMI i del Servei d'Infància i Família d'Intress. En el darrer cas, ha realitzat les tasques de direcció i gestió dels Serveis d'Educadors Socials per a diferents municipis de Mallorca (aproximadament 15 serveis municipals i 25 educadors socials).

Coordinadora general de Benestar i Drets Socials.

Declaració d'activitats.

Declaració de béns.

Fecha última modificación:15 de Febrero de 2017

¿Te ha sido útil esta página?
Sede Electrónica
Certificado de residencia para viajes Portal de Transparencia Solicitud Cita previa el Alcalde Servicios atención violencia de género Accesibilidad Oficinas de Atención a la Ciudadanía - 010 Proyectos cofinanciados por Fondos Europeos tufaspalma.catEste enlace se abrirá en una ventana nueva Perfil del contratante Factura electrónica Tarjeta Ciudadana Quejas y sugerencias No disponemos de la información que busca? Puede ejercer su derecho de acceso, haciendo una ... Este enlace se abrirá en una ventana nueva Oferta pública de trabajo Defensor ciudadanía Tablón de edictos y anuncios

© Ajuntament de Palma Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Teléfono: 971225900 - 630308226