Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Joana Maria Adrover Moyano

Foto Joana Maria Adrover

Nascuda a Calonge (Mallorca) el 1980. Casada amb dos fills.

Llicenciada en Dret per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Màster en Formació del Professorat per la UNED.

És Directora en excedència de banca i ha fet feina com a advocada a l'àmbit privat. Fou assessora jurídica d'AENA i va treballar com a Assistent Tècnica Territorial del Parlament Europeu. També fou professora de Dret i Economia a Creu Roja.

Fou Regidora de l'Àrea de Turisme, Treball i Comerç de l'Ajuntament de Palma a la legislatura 2015-2019, període en què presidí Palma Activa i el Consell d'Administració del Palau de Congressos S.A., en el moment de l'acabament de les obres i la posada en funcionament de la infraestructura.

Data darrera modificació:10 de desembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226