Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Angélica Pastor Montero

Foto Angélica Pastor

Va néixer a Badajoz el 1979. Està casada i té dues filles.

És llicenciada en Dret per la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Ha fet feina a Caixa Rural Balears com assessora jurídica i analista de riscs. També ha estat tècnica jurídica del Registre d'Entitats Jurídiques de la Conselleria de Presidència i actualment treballa en el seu propi despatx d'advocats, Angélica Pastor & Asociados, i és consultora a OVB Allfinanz España S.A.

Ha estat assessora jurídica a AUSBANC Consumo (Associació d'Usuaris de Serveis Bancaris) i responsable de projectes per a l'assessorament a majors i immigrants sobre serveis bancaris i assegurances. S'ha especialitzat també en assessoria antidesnonaments.

A més, col·labora amb diverses entitats, ocupa la vicepresidència a AFINBA i és membre de la junta directiva de DACESMA (associació no lucrativa, que atén afectats de dany cerebral sobrevingut).

Data darrera modificació:30 de juliol de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226