Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Informació detallada dels convenis urbanístics de l'Ajuntament i de les actuacions urbanístiques en execució

Entenem per conveni urbanístic els acords de voluntats entre l'Administració i les persones físiques o jurídiques, públiques o privades, titulars de drets o interessos urbanístics (promotors, empreses urbanístiques, juntes de compensació...) que tenen la seva justificació en el principi de participació dels particulars en l'urbanisme i en la capacitat de negociació de l'Administració, duits a terme amb la finalitat de regular una determinada actuació per a assolir una ordenació urbanística concreta, o de fixar les condicions i els termes de l'execució d'una ordenació urbanística específica.
Es tramet, adjunta, una llista dels convenis urbanístics que figuren al Departament de Planejament i Gestió Urbanística de l'Ajuntament de Palma.

.

Data darrera modificació:23 de febrer de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226