Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Estudis d'impacte ambiental i paisatgístics

Com a conseqüència de l'entrada en vigor de la Llei 11/2006, de 14 de setembre, d'avaluacions d'impacte ambiental i avaluacions ambientals estratègiques a les Illes Balears, els projectes d'urbanització que es tramiten des d'aquest Departament precisen de l'acord de la Comissió Balear de Medi Ambient en el sentit de determinar la subjecció o no d'aquestos a avaluació d'impacte ambiental, o de l'informe de la tècnica de medi ambient de què no es considera que els projectes suposin un impacte per necessitar tramitació d'avaluació d'impacte ambiental.

D'acord amb aquest tràmit, es publiquen els acords o informes emesos, des de l'entrada en vigor de la llei, en relació a aquests instruments de gestió.

En el cas que la Comissió Balear de Medi Ambient hagi determinat la subjecció d'un projecte d'urbanització es publica també el document corresponent d'avaluació d'impacte ambiental.

Així doncs, s'adjunta la següent documentació:

Data darrera modificació:8 de març de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226