Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia José Hila Vargas

Foto José Fco.Hila Vargas

Va néixer a Palma el 1972. Està casat i té dues filles.

És llicenciat en Econòmiques, Màster en Hisenda Pública, i actualment està cursant el grau de Dret.

Economista de professió, ha fet feina com a consultor autònom i com a formador d'emprenedors.

Està afiliat al PSOE des de l'any 2000. Ha estat secretari general de l'Agrupació Palma Llevant durant dos mandats i vicesecretari general de l'Agrupació Socialista de Palma.

Va formar part del govern socialista de Palma amb Aina Calvo com a alcaldessa, primer com a regidor de Funció Pública i després com a primer tinent d'alcaldessa de Mobilitat. Va ser portaveu adjunt del grup municipal PSIB-PSOE a l'oposició durant la legislatura 2011-2015.

També ha participat en moviments veïnals i ha dirigit un club d'esplai.

Data darrera modificació:1 de juliol de 2017

Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226