Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Palma, les millors compres del Mediterrani

ZONA 1: PLAÇA WEYLER - JAUME III

Un itinerari per les botigues més exclusives de la ciutat.

Un atractiu recorregut que combina un itinerari per comerços de grans marques nacionals i internacionals, amb bells passejos, places amb terrasses i joies de l´arquitectura modernista.
La zona compresa entre la plaça Weyler i l´avinguda Jaume III és una de les àrees comercials més selectes de la ciutat.
S´hi succeeixen des d´antiquaris fins a comerços de decoració, roba o calçat de disseny.
El carrer de la Unió, on es troben saborosos comerços de tota la vida, enllaça fins a arribar a l´avinguda Jaume III, amb elegants pòrtics que alberguen grans marques.
A la confrontant plaça Joan Carles I abunden cafeteries molt populars i concorregudes.
Entre un laberint de carrers i carrerons es troba el carrer de la Concepció, amb un gran assortiment de tavernes i bars de tapes.
El paral.lel carrer de Bonaire és una altra de les vies comercials de prestigi on s´ofereixen productes exclusius de la ciutat, mentre que el carrer de Baró Santa Maria del Sepulcre és famós per les seves botigues de moda infantil i juvenil.
Aquesta ruta comprèn, a mès, un dels edificis més emblemàtics i amb més encant de Palma: el Gran Hotel.

Autobusos: 3,7,15,50 (bus turístic)
Taxis: Gran Hotel
Aparcaments: Passeig Mallorca, Plaça Major, Via Roma, Parc de la Mar


ZONA 2: PLAÇA D´ESPANYA - RAMBLES


Una visita a la zona més tradicional i acollidora.


És el veritable centre comercial a cel obert.
Multitud de comerços que van des de la roba, fins al calçat, complements, perfumeries, souvenirs, teles i brodats mallorquins.
En aquesta zona es troba el mercat de l´Olivar, un dels de major encant de la ciutat, on es poden adquirir els autèntics productes típics de Mallorca: sobrassades, formatges, ametles i pastisseria autòctona; a més de carn, peix iverdures fresques.
Les cafeteries i comerços per a tots els gusts i butxaques estan presents al llarg del carrer de Sant Miquel, carrer dels Oms i a la galeria comercial existent al voltant del carrer de Velàzquez.
Així mateix destaquen bars que, per la seva antiguitat, formen part de la vida i la història de la ciutat.
La Rambla, amb els seus genuïns llocs de venda de flors i plantes, forma una imatge digna de la millor de les postals. La Palma de Mallorca més íntima, amb els seus carrerons i comerços tradicionals, es pot conèixer endinsant-se en travessies com la que arranca de la plaça de l´Hospital, darrere la Misericòrdia.

Autobusos: 1,2,3,5,7,8,9,10,11,12,15,16,17,19,23,27,50 (bus turístic)
Taxis: Plaça d´Espanya,
Aparcaments: Mercat de l´Olivar, Plaça d´Espanya, Comte d´Empúries, les Avingudes i Comte de Sallent
Informació turística: Plaça d´Espanya


ZONA 3: Plaça de Cort - Porta de Sant Antoni


Un recorregut històric pels fonaments de la ciutat i del comerç.


Pròxim a emblemàtics edificis com la seu de l´Ajuntament i l´esglèsia de Sant Francesc es troba tot un conjunt de carrers en els quals segueix viu l´esperit dels antics mercaders.
Aquí es pot rememorar el treball dels artesans en el Passeig per l´ARtesania, amb el seu innovador Centre d´interpretació de l´Artesania.
Així, el visitant podrà adquirir productes genuïns i serà testimoni de demostracions dels processos de manufactura del vidre, la fusta, la ceràmica, el paper, els teixits, etc.
En recórrer els seus carrerons es descobreixen nombrosos locals d´arrelada tradició i que conserven tot el seu caràcter.
Aquest passeig inclou també el carrer comercial per excel.lència: el Sindicat, a tota hora ple de vianants.
En aquest atrafegat carrer conviuen comerços de tota la vida amb modernes botigues de perfums, complements i moda.
Fins fa mig segle per aquí passava el tramvia, vehicles i vianants, però la unió dels comerciants va aconseguir que es convertís en carrer per als vianants.
El carrer de Sindicat es perfila fins a la porta de Sant Antoni, que era originàriament la porta d´entrada de la ciutat.

Autobusos: 2,4,8,9,10,11,14,16,18,27,31
Taxis: Porta de Sant Antoni, Plaça de Cort
Aparcaments: Plaça Major, Carrer Manacor, les Avingudes, Mercat de l´Olivar


ZONA 4: PLAÇA DE CORT - PLAÇA DE LA REINA


Un ambient exquisit per a carrers replets d´història.


Establiments de roba, complements, souvenirs i drogueries, entre d´altres, se succeeixen en el carrer de Jaume II.
Des d´aquí, unes escales condueixen cap a alguns dels carrerons comercials més peculiars de la ciutat en els quals la fisonomia tradicional contrasta amb les botigues de disseny.
L´entramat de carrers entorn de la plaça de Frederic Chopin combina articles exclusius i selectes amb encantadors comerços tradicionals al voltant de la Plaça de Sant Nicolau, com són confiteries i pastisseries.
Passant el carrer de Sant Nicolau, un laberint de petites travesssies convergeix en el Born, que convida a un passeig tranquil al mateix temps que es visiten alguns comerços de marques exclusives.
La Plaça de la Reina enllaça amb l´avinguda d´Antoni Maura, on abunden les terrasses i cafeteries. El carrer d´Apuntadors, la plaça Drassanes i la plaça de la Llotja compten amb locals i restaurants per a tots els gusts.
A més d´aquests establiments, a l´àrea despunten interessants edificis com el Parlament Balear, al carrer del Conquistador, el Palau March, la preciosa finca modernista de la plaça Marquès del Palmer o la Llotja.

Autobusos: Plaça del Rei Joan Carles I: 1,3,7,15,50 (bus turístic); Plaça de la Reina: 2,6,15
Taxis: Passeig del Born, Plaça de la Reina
Aparcaments: Parc de la Mar, Plaça Major, Mercat de l´Olivar, Via Roma
Informació turística: Passeig del Born, Plaça de la Reina
Oficina d´itineraris turístics: Carrer de Sant Domingo

Més informació a www.visitpalma.com

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació:24 d'agost de 2017

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Perfil del contractant Factura electrònica Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226