Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

CITA TELEFÒNICA PEL PROCÉS D'ADMISSIÓ I MATRICULACIÓ. CURS 2022-23

Per a la sol·licitud de plaça del 14 de març a l'1 d'abril (ambdós inclosos), les famílies han de fer el procés de sol·licitud de plaça de manera telemàtica a través d'un enllaç que trobaran a palmaescolesinfants.cat o la pàgina web del Servei d'Escolarització de la Conselleria d'Educació.

Si una vegada finalitzat el tràmit telemàtic aquest indica que es requereix lliurar documentació en paper, es farà a les Oficines d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Palma (OAC) sense necessitat de demanar cita. Aquesta possibilitat és NOMÉS en el cas que l'escola sol·licitada en primera opció pertanyi al Patronat Municipal d'Escoles d'Infants de Palma. Només heu d'acudir a les oficines del PMEI en cas que us ho indiquem.

Per tal de guiar pas a pas la tramitació telemàtica consultau a la nostra web el vídeo tutorial que hem elaborat.

Les consultes relacionades amb INCIDÈNCIES amb el tràmit de sol·licitud de plaça a una escola d'infants municipal (0-3 anys), s'atendran demanant CITA TELEFÒNICA a través d'aquest web.

Un cop assignat dia i hora contactarem amb vosaltres per a gestionar la vostra petició. És important que estigueu atents a la cita. Si no podeu atendre o no necessitau la cita que ja heu concertat, us pregam que l'anul·leu.

SOL·LICITAR CITA TELEFÒNICA

Data darrera modificació:10 de març de 2022

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226