Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Sol·licitud cita prèvia ORA-ACIRE-Càrrega i descàrrega

1º.- La renovació del distintiu de resident ORA (SENSE INCIDÈNCIA) podeu pagar la taxa ORA mitjançant qualsevol de les formes de pagament que s'esmenten a continuació i rebre'l al vostre domicili. El termini de la renovació comença el 20 de novembre de 2019 i finalitza el 31 de gener de 2020. La taxa es manté en 24 euros, el pagament se realitzarà amb targeta financera o amb document de pagament bancari de l'Ajuntament de Palma (NO efectiu). En el cas que el termini s'hagi exhaurit: Exclusivament us podreu dirigir al negociat ORA-ACIRE (edifici de la Polica Local, av. de Sant Ferran), sol·licitant obligatòriament cita prèvia www.palma.cat o www.mobipalma.mobi  o 971 225 571.


Formes de pagament:

a) A Internet, al web de l'Ajuntament: https://pagaronline.palmademallorca.es

b) Mitjançant el codi de barres que figura a l'anvers es pot pagar automàticament als caixers dotats de lector de codi de barres de BANKIA, CaixaBank i BBVA. Si, a més, sou client d'algun d'aquests bancs podreu fer el pagament a través dels seus webs: www.caixabank.es , www.bankia.es , www.bbva.es , www.bancamarch.es  o www.bancosantander.es .

c) A qualsevol sucursal de les següents entitats bancàries: BANKIA; CAIXABANK; BBVA; BANCA MARCH; BANCO SANTANDER
En 15 dies hàbils des de el dia que heu pagat la taxa s'enviarà al domicili de l'interessat el distintiu de resident ORA per correu certificat. Sinó s'hagués pogut fer el lliurament del distintiu se deixarà un avís de correus per recollir-ho en una de les seves oficines (7 dies naturals). Quan hagi passat aquest període (uns 22 dies) podran sol·licitar un duplicat a la Oficina del SMAP, de 9.00 a 19.30 hores, de dilluns a divendres, i dissabtes de 9.00 a 14.00 hores (carrer Sant Joan de la Salle, 6).

d) PRESENCIAL: Exclusivament a la Oficina del SMAP, de 9.00 a 19.30 hores, de dilluns a divendres, i dissabtes de 9.00 a 14.00 hores (carrer Sant Joan de la Salle, 6; telefon 971 214 646) (Amb targeta financera o document de pagament bancari de l'Ajuntament de Palma. NO efectiu).

2º.- El distintiu de resident ORA (AMB INCIDÈNCIA): Des de l'Ajuntament de Palma tenim constància que durant el 2019 s'ha produït alguna variació a la vostra documentació; és a dir, al document nacional d'identitat (DNI), al passaport, al permís de residència o al permís de conduir. També pot ser que hagueu canviat de domicili o de vehicle, o que el tingueu precintat. Una vegada solucionada/es la/es incidència/es l'únic lloc des d'on podreu fer la renovació del distintiu de resident ORA són les dependències municipals que es troben a l'avinguda de Sant Ferran, s/n, tot just en haver entrat a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania.
Exclusivament: Sol·licitud CITA PRÈVIA www.palma.cat  o www.mobipalma.mobi  o 971 225 571.
L'horari per a fer el tràmit de la renovació, és de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 hores amb CITA PRÈVIA. El termini de la renovació comença el 20 de novembre de 2019 i finalitza el 31 de gener de 2020. La taxa es manté en 24 euros, el pagament se realitzarà amb targeta financera o document de pagament bancari de l'Ajuntament de Palma (NO efectiu).

Data darrera modificació:22 de novembre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226