Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Montserrat Oliveras Ballarín

Va néixer a Osca el 1964.

Llicenciada en Dret per la UIB i màster en Direcció i Administració d'Empresa (MBA) per l'Institut d'Empresa de Madrid.

Experta en prevenció i control de riscs laborals i mediambientals per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Madrid; màster de Dret del Marc Europeu de Qualificacions; agent de la propietat immobiliària i administradora de finques. Amb formació reglada oficial en finances, economia, recursos humans, igualtat, qualitat, urbanisme, turisme, etc.

Nivells C2 i E de català i certificats oficials d'anglès i francès.

Al sector privat, ha ocupat càrrecs de direcció comercial, direcció de màrqueting i gerència a diferents empreses i sectors, com el Grup Martín Códax i el Grup Pascual, entre d'altres.

Al sector públic, ha estat directora gerent de l'Institut Municipal d'Innovació (IMI) de l'Ajuntament de Palma des del 1999 fins al 2007.

Des del 2008, a l'Ajuntament de Calvià ha ocupat llocs de tècnica d'administració general a Educació, Policia Local, Comunicacions, Ciutadans Estrangers, Turisme i Serveis Socials, i cap del Servei d'Aprovisionament i Contractació.

Funcionària de carrera, actualment és lletrada dels Serveis Jurídics de l'Ajuntament de Calvià.

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Data darrera modificació:9 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226