Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Lydia Pérez Martínez

Va néixer a Gobernador (Granada) el 1969.

Casada, mare de tres fills i resident a Palma.

Programa avançat de Direcció General IE Business School Executive Education, llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses, diplomada en Ciències Empresarials i amb certificat C de català.

Va ser regidora de l'Ajuntament de sa Pobla (2007-2015), tinenta de batle d'Economia, Hisenda i Urbanisme de l'Ajuntament de sa Pobla (2011-2015), gerent de la Fundació Institut Socioeducatiu S'Estel (2013-2015) de la Conselleria de Família i Serveis Socials del Govern de les Illes Balears i empresària en el camp de l'enginyeria civil.

Actualment és project manager a Alcudiamar, empresa concessionària de l'Autoritat Portuària de les Balears que gestiona el port esportiu del Port d'Alcúdia (des d'abril de 2016).

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Data darrera modificació:9 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226