Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Montserrat Amat Ortega

Va néixer a Palma el 2 de juliol de 1972.

Casada i amb dos fills.

Llicenciada en dret per la Universitat de Salamanca el 1995 i màster en Formació de directius per la Universitat de Salamanca; àrea d'assegurances de la Fundación Mapfre, anys 2002-2003, amb projecte final de màster "Gestión Integral Telefónica-Only One Call".

Ha desenvolupat la seva carrera professional com a hostessa de congressos i enquestadora; passant a despatx de procurador; gestora de reclamacions al Departament de Reclamacions de l'empresa Iberostar; professora a l'empresa GOE (Grupo de Orientación Empresarial) per a la formació d'opositors a la funció pública; gestora/consultora al Departament Jurídic de Sinistres d'Automòbils de l'empresa Mapfre, dedicada a l'activitat d'assegurances (2001-2007); oficial de notaria (2007-2012); gerent d'Asociación Cívica, els objectius de la qual són la defensa dels drets i llibertats dels habitants de les Balears, i de la cultura balear. Reconvertida el 2010 en fundació privada d'àmbit nacional, amb seu central a Palma, la dita tasca va ser realitzada sense retribució econòmica (2009-2014); en l'actualitat, i des del 2010, exerceix l'advocacia en un despatx professional amb seu a Palma.

Fundadora de VOX Baleares l'any 2014.

Voluntària a Oxfam Intermón en tasques de voluntariat i ajuda en les diferents acciones duites a terme per aquesta ONG a les diferents campanyes desenvolupades a nivell nacional (1995-2000).

Aficionada a l'esport, campiona de les Balears de gimnàstica rítmica i primera gimnasta de les Balears que es va classificar per a un campionat d'Espanya.

Aficionada també a la lectura i al cinema.

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Data darrera modificació:9 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226