Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia Jaume Ribas Seguí

Ha desenvolupat la seva activitat professional en el món del turisme a agències de viatges i companyies aèries durant més de 20 anys. Després d'un breu pas per l'Administració com a funcionari interí, ha participat durant dos anys en el llançament i consolidació del diari ARA Balears.

Durant 12 anys ha estat implicat en el moviment de pares i mares d'alumnes de les Illes Balears. Com a president d'AMIPA durant 12 anys, vocal i, posteriorment, president de FAPA Mallorca durant 5 anys, president de COAPA Balears 5 anys més i vocal a la CEAPA els dos darrers anys. Ha estat membre dels consells escolars dels seus centres. Vocal en representació de FAPA Mallorca al Consell Escolar de Palma durant 6 anys, del Consell Escolar de Mallorca durant 4 anys i del Consell Escolar de les Illes Balears durant 5 anys.

També ha estat membre actiu de les plataformes de debat i proposta educativa Cercle per l'Educació i Illes per un Pacte.

Director general d'Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d'Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears 2015-2019.

Declaració d'Activitats
Declaració de Béns

Data darrera modificació:10 d'octubre de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226