Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Biografia María del Carmen Palomino

Foto Carmen Palomino

Va néixer a Palma el 8 d'abril de 1967.

Diplomada en Relacions Laborals i estudis en Dret.

Certificat nivell B2 de català.

Beca "Alonso Olea" als quinze millors expedients acadèmics d'Espanya en relacions laborals.

Formació en gestió de personal, prevenció de riscs laborals, ofimàtica, relacions laborals a les administracions públiques, qualitat en la gestió sanitària, avaluació de l'acompliment, gestió directiva, SAP recursos humans.

Autora i coautora de comunicacions i pòsters d'estratègia i planificació dels recursos humans. Ponent en diferents taules relacionades amb els estudis de relacions laborals i de gestió de recursos humans en l'àmbit sanitari.

Personal estatutari des de 1987 del Servei de Salut de les Illes Balears (abans INSALUD), ocupant diferents llocs amb funcions de gestió de personal. Subdirectora de Gestió de Recursos Humans de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca (2007-2011).

Tècnica de gestió com a integrant del grup funcional per a la implantació del programa SAP (IBSALUT) 2012 a 2015.

Consellera executiva de Modernització i Funció Pública del Consell de Mallorca (2015-2019).

Data darrera modificació:12 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226